Horoscop 5-11 februarie: Zodia care spune "Adio" iubirii, dar rămâne cu portofelul plin. Cum înclină astrele balanța

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

DragosteVa avea loc o schimbare în viața ta amoroasă foarte curând. Nici nu o vei vedea venind.O persoană misterioasă a pus ochii pe tine în această săptămână. Va fi foarte directă cu tine, ceea ce îți place.Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea o mare ceartă despre bani. Găsește o modalitate sănătoasă de a aborda această problemă!BaniStai pe poziții dacă cineva de la locul de muncă încearcă să îngreuneze lucrurile.Îți cunoști valoarea, iar încrederea este cheia. Știi pentru ce muncești și poți obține ceea ce ți-ai propus dacă ești suficient de determinat/ă.Universul vrea să fii norocos/oasă, acum totul ține de tine dacă vei câștiga sau nu mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

DragosteSăptămâna aceasta s-ar putea să te lupți cu ideea de a rămâne dedicat/ă unei singure persoane.Nu fugi, fii deschis/ă și sincer/ă cu privire la sentimentele tale și comunică prin ele.Persoana cu care ești e persoana cu care vrei să fii pentru totdeauna? Vorbește serios cu partenerul/a de viață și vezi unde se situează relația voastră în acest moment.BaniProductivitatea va fi al doilea tău nume.Cu toată energia pe care o ai, vei fi de neoprit la locul de muncă sau în afaceri.Dacă datorezi cuiva bani, săptămâna aceasta este timpul să îi dai înapoi. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

DragosteDacă te afli într-o relație de mult timp, săptămâna aceasta ai putea simți că aceasta este "pe moarte".Condimentează-ți viața amoroasă și vorbește deschis cu partenerul/a de viață.Dacă ești singur/ă, te vei simți încrezător/oare și vei flirta mult. Perspectivele sunt pline de optimism, energie bună și entuziasm în ceea ce privește viața ta sentimentală.BaniInvestiția în educația ta este întotdeauna o idee bună.Dacă te gândești să obții mai multe cunoștințe sau să te întorci la orice școală sau facultate, fă-o!Din punct de vedere financiar, te descurci grozav în această săptămână și ceea ce urmează va fi și mai și.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

DragosteGândește-te la lucrurile mai profunde pe care le prețuiești la partenerul/a de viață.Nu la felul în care sărută sau chiar modul lui de gândire, ci poate la abilitatea pe care o are de a te face să te simți în siguranță și de a scoate în evidență cea mai bună latură a ta.Dacă ești singur/ă, te vei gândi la fostul sau fosta ta.BaniUn membru al familiei s-ar putea să îți ceară să îi împrumuți niște bani în această săptămână.În ceea ce privește munca sau afacerile, te simți pregătit/ă și dornic/ă să treci la acțiune.Îți place să fii independent/ă și încerci să fii independent/ă cât poți de mult, cel puțin din punct de vedere financiar. 

 Leu(22 iulie - 22 august)

DragosteEști fermecător/oare, strălucești și ești înconjurat/ă numai de energie pozitivă în această săptămână.Va avea loc o schimvbare în viața ta amoroasă foarte curând.Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei dori sprijin din partea partenerului/ei de viață. Vrei să fie acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el/ea. Ai nevoie disperată ca cineva să îți vorbească deschis.BaniVremurile se schimbă în bine sau așa ai putea simți.Resursele tale financiare ar trebui să se reînnoiască în mod constant în această săptămână.Începusei să simți că ai intrat într-o rutină în ceea ce privește banii disponibili, dar și în ceea ce privește locul de muncă. Nu este totul adevărat, lucrurile încep să se schimbe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

DragosteNu o duci prea bine din punct de vedere sentimental, însă încerci să tragi de relația în care ești implicat/ă cât de mult poți.Nu mai ești fericit/ă, partenerul/a tău știe asta, însă nu îi pasă.Încearcă să îți aduni foarte bine gândurile și să te gândești să iei o decizie în curând.BaniO duci bine cu banii prin prisma partenerului/a sau a familiei.Cu toate acestea, nu te baza pe veniturile altora, chiar dacă aceastea se împart în mod egal cu tine.Muncește pentru proprii bani, fă ceva cu viața ta pentru stabilitate pe termen lung! 

 Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

DragosteSe pare că ți-ai pierdut interesul pentru persoana cu care ești într-o relație sau ești căsătorit/ă.Sunt mulți factori care au creat distanța și răceala dintre voi, dar nu se pune problema de infidelitate sau violență.Poate că nu mai există nici respectul de altădată și totul a revenit o rutină, însă dacă nu se petrece nimic de neiertat între voi, încercați să vă mai dați o șansă.BaniO duci excelent cu banii și ai planuri mari de investiții.În sfârșit vei reuși să îți achiziționezi ceva ce ți-ai dorit de multă vreme.Chiar dacă va fi necesar să te mai și împrumuți, cel puțin dispui de avans și îți vei permite să plătești o rată fără probleme.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

DragosteNu lua decizii importante în ceea ce privește dragostea până nu ești sută la sută sigur/ă că ești pregătit/ă să faci lucrul respectiv.Nu este nevoie să te grăbești să intri într-o relație nouă dacă încă nu te-ai vindecat de răni vechi. Relațiile pansament sunt o greșeală!Pe de altă parte, nu trebuie să fii nici foarte exigent/ă. E bine să fii deschis/ă în fața iubirii, dar realistă.BaniAi grijă să nu irosești banii!Nu lua decizii impulsive și asigură-te că, cel puțin, păstrezi chitanța, deoarece ai tendința de a te lăsa dus/ă de val și s-ar putea să regreți unele dintre achizițiile tale mai târziu.Chiar dacă pe moment și se va părea o ofertă grozavă, îți vei da seama că nu este deloc așa. 

 Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

DragosteDacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, săptămâna aceasta te vei gândi mult la viitor și la căsătorie.Cu toate acestea, nu este cel mai bun moment să abordezi acest subiect cu partenerul/a de viață, deoarece temperamentul lui/ei se poate aprinde foarte repede din cauza unor probleme externe relației voastre.Amândoi veți fi departe de a fi raționali sau rezonabili.BaniFacturile se vor acumula și situația ta financiară generală pare să aibă de suferit.Atenție la pericole în ceea ce privește cheltuielile.Preia conducerea și fii puternic/ă, vin zile mai bune!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

DragosteNu lăsa gelozia să îți strice relația! Recunoaște când întreci limita și încearcă să ții lucrurile sub control.Partenerul de viață chiar te va enerva la culme în această săptămână, deoarece nu va putea să-și țină o promisiune, iar tu vei deveni suspicios/oasă.Toată această situație va da un ton prost săptămânii.BaniS-ar putea să primești niște bani mult așteptatți.Nu cheltui totul imediat, pune-i deoparte.La locul de muncă te așteaptă o sarcină dificilă, însă căreia îi vei face față cu brio și pentru care vei fi remunerat/ă pe măsura eforturilor tale. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

DragosteSimți că relația în care ești implicat/ă stă pe loc. Da, sunteți de mult timp împreună, dar asta nu înseamnă că nu mai aveți ce descoperi unul la celălalt.Chiar și o cină simplă acasă, la lumina lumânărilor va condimenta lucrurile în căsnicia sau relația ta.Dacă ești singur/ă, vei prefera să rămâi așa încă o bună perioadă de timp.BaniS-ar putea să primești o propunere de afaceri foarte interesantă în această săptămână.Dacă te-ai gândit să schimbi direcția carierei tale, s-ar putea să fie cel mai bun lucru pentru tine, cel puțin din punct de vedere financiar.Culoarea violet va avea o semnificație aparte pentru tine, îți va aduce noroc într-una din aceste zile.

Pești(19 februarie - 20 martie)

DragosteTe-ai săturat să fii singur/ă. Vrei să găsești pe cineva care să-ți placă și cu care să te așezi la casa ta. Simți că timpul trece degeaba pe lângă tine, iar acest sentiment este foarte apăsător.    Ești atras/ă de oamenii de succes și foarte ambițioși. Nu te lăsa manipulat/ă de cei care nu-ți vor oferi ceea ce îți dorești!Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele te sfătuiesc să încerci să ieși puțin câte puțin din rutină. Chiar și vizionarea unui film la cinema este binevenită.BaniTrebuie să depui mai mult efort pentru a-ți găsi un loc de muncă. Fă lucrurile să se întâmple, deoarece ai nevoie de bani cât mai curând posibil!Distribuie-ți CV-ul peste tot, sună-ți prietenii și cere ofertă de muncă. Rezolvă problema!Dacă ești deja angajat/ă sau implicat/ă în afaceri, și aici trebuie să muncești mai mult pentru a-ți asigura venitul necesar.

Sursă text: Eva.rode pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list