Gabriela Firea, mesaj tranșant pentru liderii PSD: Răbdare!

Gabriela Firea lansează un atac tranșat pe pagina sa de facebook liderilor PSD. Aceasta a scris că se înarmează cu multă răbdare în scandalul candidaturilor de la Capitală. Firea l-a citat pe părintele Ilie Cleopa care a spus: „Răbdare, răbdare! Și când simți că s-a gătat, iar: răbdare, răbdare!"

Mihai Tudose a confirmat în exclusivitate la Realitatea Plus că PSD și PNL vor avea un candidat comun la alegerile pentru Primăria Capitalei. Liderul PSD susține că Gabriela Firea nu poate să-l învingă pe Nicușor Dan, iar un candidat independent din partea celor două partide are cele mai mari șanse.

Șoc în stațiile peco. Prețul benzinei a trecut de 7 lei pe litru. Se anunță încă un lanț de scumpiri

„Trebuie ca domnia sa să dorească organizația București se ocupă și putea să fie candidata. Nu putem să validăm fără să o valideze organizația. Domnia sa este cea mai bine clasată. Câteodată pare a fi insuficient pentru a câștiga primăria. Este clar că actualul management de la primărie este defectuos. Sa fim sinceri: Un pesedist nu va vota un candidat liberal la Primăria capitalei și invers".

Tudose a evitat să spună cine este candidatul pregătit de Coaliție pentru București, iar potrivit unor surse primul pe lista celor două partide ar fi medicul Cătălin Cârstoiu. 

Judecătoarea care nu știa de victimele de la 2 Mai are probleme cu legea. Tatăl fetei ucise: „Familia Pascu trage sforile, cred că judecătoarea e manipulată din umbră"de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list