Femeie din Baia Mare, amendată de Poliţia Locală după ce a băgat florile pe holul blocului, pentru a le salva de frig

Totul a plecat de la reclamația unui vecin al acesteia care, din câte se pare, ar fi fost deranjat de faptul că holul blocului şi accesul în clădire ar fi ajuns să fie ocupat parţial de ghivecele cu flori.

Dacă în perioada în care e cald afară florile din ghiveci fuseseră puse în afara blocului, pe timpul iernii femeia a ales să le bage pe holul imobilului ca să le ferească de temperaturile scăzute, care le-ar fi putut afecta, scrie presa locală.

Odată ce vecinul a făcut reclamație, situația a ajuns în atenția polițiștilor locali. Iar femeia a ajuns să primească o amendă pe care spune, însă, că nu o va contesta.

„În perioadele calde ale anului florile erau afară, pe marginea trotuarului. Iarna le-am pus pe hol, dar nu cred că încurcă accesul nimănui în clădire. Nimeni nu a avut nimic cu el. O singură persoană. Un vecin care a și făcut reclamație.

Polițiștii locali au venit, mi-au lăsat somație, iar apoi au revenit și pentru că nu m-am conformat m-au sancționat. Eu nu o să contest această amendă. Îmi este greu cu doi oameni cu probleme. Fiul meu a scăpat dintr-un accident rutier grav în 2017, iar soțul meu a rămas fără picior anul trecut. Amândoi cu probleme. O să mă descurc eu cumva", a declarat femeia, conform sursei citate.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list