Doliu uriaș pentru muzica populară. A murit o cântăreață celebră în vârstă de 50 de ani

Îndrăgita solistă de muzică populară Victorița Cică a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către soțul artistei, duminică dimineață, 4 februarie 2024. Artista avea 50 ani.

„Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e...", a anunțat Florin Puchina, soțul  Victoriței Cică, interpreta de muzică populară cu viață de roman. La scurt timp și prietenii și elevii artistei au reacționat, postând mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Victorița Cică avea 50 ani și era solistă în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului" din Slatina. Era, totodată, profesor de canto al Școlii Populare de Arte și Meserii din Slatina, iar de-a lungul ultimilor ani a mai predat la Palatul Copiilor „Adrian Băran" din Slatina. 

Pe contul „Mlădițele Oltului", grupul care reunește o parte dintre elevii Victoriței Cică, au apărut, de asemenea, mesaje de regret și de condoleanțe adresate familiei artistei. 

„Drum lin către ceruri doamnei alături de care am făcut primii pași pe drumul cântecului! Recunoștință veșnică, vă voi purta mereu în suflet oriunde voi duce cântecele ale căror dascăl ați fost! Odihnă veșnică!", a scris Gabriel Liu, elevul interpretei. 

„O femeie minunată, talentată, cu suflet blând de pus pe rana! Cică Victorița Ani ai șocat pe toată lumea cu plecarea ta! Din nou Dumnezeu are nevoie de oameni buni Acolo! Zbor lin în Lumină, femeie dragă!  Să-i dai putere omului tău drag Cata Puchina  să reziste fără tine Aici. Va veni o vreme când toți vom zbura spre acea Împărăție. Cântă și încântă cerul cu vocea ta minunată și caldă!", este mesajul postat de Luminița Gheorghe. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list