Doliu uriaș în lumea finanțelor. A murit un cunoscut bancher

 

El și-a început cariera în banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963, înainte de a co-fonda grupul de asigurare J Rothschild de atunci, acum St James's Place, împreună cu Sir Mark Weinberg în 1980.

De asemenea, a fondat Windmill Hill Asset Management pentru a gestiona portofoliul filantropic al familiei.

De-a lungul carierei sale, a deținut, de asemenea, funcții precum vicepreședinte la BSkyB Television de atunci și a fost, de asemenea, președinte al administratorilor la The National Gallery.

In ciuda varstei inaintate, el era activ pe rețele de socializare. Una dintre ultimele sale postări este, de fapt, o recomandare care nu ar trebui trecută cu vederea de nimeni:

Când nu poți controla ceea ce se întâmplă, provoacă-te să controlezi modul în care reacționezi la asta. Acolo este puterea ta. Transformă-ți obstacolele în oportunități și problemele în posibilități.

Într-o declarație pentru agenția de presă PA, familia a declarat: „Tatăl nostru Jacob a fost o prezență uriașă în viața multor oameni, un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit. El va fi înmormântat în conformitate cu obiceiul evreiesc.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list