Cum ții gândacii la distanță de casa ta? Trucuri simple, care îți vor fi de un real ajutor

O problemă des întâlnită în gospodării este reprezentată de apariția unor vizitatori nedoriți, deoarece aceștia pot provoca o infestare sau pot cauza daune, afectând totul, de la mobilier la sănătatea locuitorilor. Printre acești invadatori se numără gândacii, care pot să apară în diferite zone ale casei, în special în medii calde și umede. Pentru a preveni proliferarea acestor insecte, îți vom dezvălui ce poți amplasa pe podea pentru a îndepărta gândacii în mod definitiv din dormitorul tău.

Baia sau bucătăria sunt de obicei camerele în care gândacii apar în mod recurent, deoarece aici găsesc resursele de care au nevoie pentru a supraviețui, totuși, această prezență poate implica o problemă de sănătate. Exista diferite sfaturi de casă care constau în a pune pe jos niște ingrediente și în acest fel poți ține gândacii departe de orice încăpere.

Ce să pui pe podea pentru a ține gândacii departe de camera ta?

Unul dintre primele sfaturi indică faptul că a pune puțin bicarbonat de sodiu și zahăr pe podea poate ajuta la ținerea gândacilor departe de orice încăpere, pentru aceasta trebuie pur și simplu să amesteci puțin bicarbonat cu zahăr în părți egale și să-l stropești pe zone în care pot apărea acest tip de insecte. Acest amestec provoacă daune interne gândacilor.

Un alt lucru pe care îl poți pune pe podea este acidul boric, care este o pulbere pe care o răspândești în locurile în care ai văzut gândaci. Acest tip de pulbere acționează ca o otravă pentru aceste tipuri de insecte. Sfaturile de mai sus nu servesc doar pentru a ține gândacii departe de camera ta, ci și de alte încăperi comune din casa ta. Puteți folosi în continuare aromoterapia, deoarece aceste insecte târâtoare urăsc aroma de mentă, eucalipt și cedru, le puteți folosi în uleiuri esențiale.

Gândacii urăsc mirosurile mai naturale precum castraveții sau citricele, așa că altceva pe care îl poți pune pe podeaua camerei tale sunt niște coji de castraveți, felii de portocale sau de lămâie. Un alt tip de ingredient care servește la îndepărtarea acestui tip de insecte este oțetul alb care, pe lângă că are proprietăți dezinfectante, servește și la alungarea insectelor. Puteți folosi acest ingredient pentru curățarea suprafețelor; și, în sfârșit, scorțișoara servește și ca repulsiv natural.

Sursă text: Click.ro de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list