Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, a murit de MALARIE. Legiștii au confirmat diagnosticul

Încă de luni Printre ipotezele luate în calul s-ar afla chiar și o posibilă infecție cu virusul care produce malaria, ținând cont că femeia se întorsese de câteva zile dintr-o vacanță exotică în Tanzania și Zanzibar.

   

Conform unor surse, citate de Foaiatransilvana.ro, angajații de la Medicină Legală, dar și polițiștii prezenți au purtat măști de protecție tocmai pentru a evita infecția cu un astfel de virus.

Malaria este o boală infecțioasă transmisă de țânțarul Anopheles, care se manifestă prin friguri puternice și intermitente.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj Alin Tișe a fost găsită moartă în dimineața zilei de 5 februarie, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Femeia avea doar 47 de ani.

Echipajul de ambulanță a confirmat decesul la fața locului.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul", a transmis IPJ Cluj.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. Cauza morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei și a analizelor de laborator. Specialiștii în medicină legală ne-au transmis că abia după ce vor fi analizate probele prelevate la autopsie, din stomac și ficat, se va putea stabili cu exactitate, dacă este vorba despre o infecție cu virusul malariei sau o altă cauză, mai arată sursa citată.

În paralel Poliția Cluj a dechis un dosar penal de ucidere din culpă.

Citește și 4 cazuri de malarie înregistrate în ultima lună la Spitalul Victor Babeş. Pacienții au călătorit anterior în Zanzibar

        de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list