Avocatul acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6, eliberat din arest. Va face arest la domiciliu

Avocatul a fost arestat în urmă cu un an și șapte luni după ce a fost acuzat că li-a ucis iubita care a căzut de la etajul al şaselea al blocului în care cei doi locuiau. Acum, judecătorii au schimbat decizia cu arestare cu cea de arest la domiciliu, scrie Ziarul de Iași.

 

Astfel, "se dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Felecanu Sebastian pe o durată de 30 de zile de la 06 februarie 2024 la 06 martie 2024, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) şi (2) C.proc.pen. pe durata arestului la domiciliu inculpatul Felecanu Sebastian are următoarele obligaţii:

- să nu părăsească imobilul în care locuieşte Mun. Iași .... Jud. Iaşi, fără permisiunea organului judiciar;

- să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

- să nu comunice cu membrii de familie ai victimei, cu martorii ori experţii din prezenta cauză.

În baza art. 221 alin. 4 si alin. 11 C.proc.pen., atrage atenţia inculpatului Felecanu Sebastian că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligațiilor ce îi revin pe durata acesteia sau dacă există suspiciunea rezonabilă ca a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive în condiţiile prevăzute de lege.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Felecanu Sebastian.

Cu opinie separată în sensul respingerii, ca nefondată, a contestaţiei formulată de inculpatul Felecanu Sebastian şi obligării acestuia la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat", se arată în motivația judecătorilor de la Înalta Curte de Justiție.

În iunie 2021, Monica Cioată, o avocată în vârstă de 26 de ani, a căzut de la etajul al şaselea al imobilului în care locuia cu prietenul său, avocatul Sebastian Felecanu. Bărbatul a sunat la serviciul de urgenţă 112, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

 

Iniţial procurorii au crezut că a fost un accident sau un caz de suicid, însă după ce au adunat probe l-au reţinut pe Sebastian Felecanu.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list