Atac în stil mafiot, la Iași. Fiul unui parlamentar a tras cu pistolul în mașina vecinei. Poliția ar fi ascuns atacul beizadelei

Incidentul s-a petrecut pe 16 ianuarie 2024, când Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar Traian Dobre, s-a certat cu o vecină pentru că a parcat un autoturism în fața casei sale din Iași.

Traian Dobre are un trecut de traseist și se știe că a fost membru în FSN, Partidul Socialist al lui Ilie Verdeţ, PDSR, PSD, PNL, PSO, PSM, AUR şi altele, după cum scrie TopIași.

Cristian Dobre a adresat jigniri femeii și a amenințat-o cu un pistol de pe geamul apartamentului său de la etajul 1. Apoi, nu a ezitat să tragă mai multe bile spre autoturismul în care femeia a intrat de frică.

În urma împușcăturilor, mașina a fost avariată. Veronica și Robert Perju au cerut ajutorul oamenilor legii.

Deși era un incident extrem de grav, în care un individ a folosit o armă în centrul Iașiului, polițiștii au stat cuminți și au ascultat ce a spus Traian Dobre, care a venit să-și apere fiul la câteva minute după incident, scrie BZI.

„Soția mea, Veronica, a parcat mașina în poartă la Cristian Dobre, dar doar pentru câteva momente, doar să lase ceva. Atunci, el a ieșit la geam și a început să o înjure. A făcut-o în toate felurile. La un moment dat, a zis că aduce pistolul și l-a adus. A tras în geamurile mașinii. Era un pistol cu bile, ceva. Au venit poliția și jandarmeria, iar la scurt timp a ajuns și tatăl lui, Traian Dobre, cu o gardă de corp. Traian Dobre a început să le spună polițiștilor că el a fost colonel în armată și că știe foarte bine ce și cum", a declarat Robert Perju. 

Traian Dobre nu a fost impresionat de prezența polițiștilor, iar de față cu aceștia i-ar fi amenințat pe cei doi soți.

„Ulterior, Traian Dobre mi-a spus că îi fac rău și că nu trebuia să chem poliția. După și-a schimbat atitudinea și m-a amenințat de față cu polițiștii. Mi-a spus că voi vedea eu și soției i-a spus că îi va rupe picioarele. Polițiștii nici nu mai știau ce să facă. Nici măcar nu l-au luat la audieri sau ceva. Deși erau bilele de la pistol pe jos și în mașină", a completat bărbatul. 

Odrasla lui Traian Dobre nu este la prima infracțiune. Acesta a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare după ce a lovit un bărbat. În 2007, Cristian Dobre a fost acuzat ca a lovit-o cu pumnul pe jurnalista sportiva Aida Ursu, în clubul Skipe, din Iași. 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list