Angajații Transgaz nu vor primi telefoane inteligente care valorează peste o mie de euro bucata. Achiziție amânată

Lovitură pentru angajații Transgaz, directorul Ion Sterian anunță că a amânat comanda pentru telefoanele inteligente care costă peste o mie de euro bucata. Directorul celei mai mari companii care exploatează gaze susține că a fost încheiat un contract cadru, dar este posibil ca niciun telefon să nu fie comandat dacă nu este nevoie.

Șeful Transgaz are venituri de 365 de mii de euro anual, dar a primit un telefon inteligent în momentul în care a ajuns în această poziție. Sterian Ion spune că este normal să beneficieze de telefonul plătit de compania de stat dacă îl folosește în interes de serviciu. Mai mult, el susține că și alți directori au nevoie, datorită complexității și riscurilor activității.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat săptămâna trecută că îi va chema la explicații pe șefii Transgaz după această achiziție controversată. Ciolacu a subliniat că îi va cere directorului Sterian Ion să-și plătească singur abonamentul pentru telefonie.

Directorul Stelian Ion încasează lunar 30 de mii de euro, iar în 2022 și-a cumpărat un apartament în Emiratele Arabe Unite. Sterian Ion susține că are „al 4-lea salariu din Transgaz" și că nu ar încasa acești bani dacă nu ar îndeplini indicatorii de performanță. Potrivit declației de avere depuse în 2023, Ion deține o casă de vacanță de 245 de metri pătrați în Bușteni, o casă și un apartament în București, dar și mai multe terenuri agricole în județul Brăila. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list