Alimentul care elimină rapid alcoolul din sânge

Alimentul minune care poate elimina rapid alcoolul din sânge, scade nivelul colestrolului și glucozei și are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, antivirale este mierea.

Cercetătorii au analizat 48 de studii clinice, inclusiv 3.655 de indivizi cu o vârstă medie de 30 de ani. Mierea, un produs natural obținut de albinele melifere (Apis mellifera), este o componentă alimentară hrănitoare, sănătoasă, cu o compoziție foarte diversă, care depinde de locația botanică sau geografică.

Mierea are în compoziție, în special diferite zaharuri (80,0% până la 85,0%), proteine (0,10% până la 0,40%) și apă (15,0% până la 17,0%). Totodată, cuprinde însă acizi organici, enzime, minerale, compuși fenolici și vitamine, care contribuie, în mod semnificativ, la proprietățile sale funcționale și senzoriale.

Mierea de citrice nigeriană elimină alcoolul din sânge

Acest tip de miere, (Citrus sinensis Osbeck) proaspăt recoltată din regiunea deltei râului Niger, poate ajuta la eliminarea mai rapidă a alcoolului din sânge și a scăderii timpului de intoxicație.

Specialiștii avertizează, însă, că ar putea crește și nivelul trigliceridelor și tensiunea arterială.

Utilizarea mierii (miere de hrișcă, miere naturală iraniană, miere de eucalipt, citrice sau Labiatae, miere neagră de Nairobi, miere de salcâm, miere de Kimia și miere de Golha) poate să scadă frecvența și severitatea tusei și să îmbunătățească calitatea somnului.

O altă concluzie a studiului a fost că mierea poate reduce timpul de recuperare a gastroenterocolitei bacteriene, placa dentară, inflamația, secreția și mâncărimile asociate cu candidoza. De asemenea, poate îmbunătăți procesul de vindecare al rănilor.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list