Ajutoare de 37,6 milioane euro pentru producătorii de tomate şi usturoi din România, aprobate de Comisia Europeană. Care sunt condițiile de acordare

Schema a fost aprobată în temeiul cadrului temporar de criză pentru ajutoarele de stat, adoptat de Comisie la 23 martie 2022 şi modificat ulterior la 20 iulie 2022 şi la 28 octombrie 2022.În cadrul schemei, ajutorul va fi acordat sub formă de granturi directe. Măsura va fi deschisă producătorilor de tomate în spaţii protejate, precum sere, precum şi producătorilor de usturoi, care sunt în pericol să îşi piardă lichiditatea financiară din cauza dificultăţilor de pe piaţa agricolă provocate de invazia rusească din Ucraina, scrie Agerpres.

Rateurile camerelor CNAIR: Cum s-a trezit un proprietar că are de plătit amendă pentru rovinietă, deși nu a circulat cu mașinaSprijinul nu va depăşi 280.000 de euro pentru fiecare beneficiar şi va fi acordat până la data de 30 iunie 2024.Comisia a concluzionat că măsura este necesară, adecvată şi proporţională pentru a remedia o perturbare gravă a economiei unui stat membru, în conformitate cu articolul 107, alineatul (3) litera (b) din TFUE şi cu condiţiile prevăzute în cadrul temporar. Pe această bază, Comisia a aprobat schema în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat.

Directorul FBI, tur de forță la București. Discuții fulger cu șefii DNA și DIICOTde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list