Afacere cu aparate "vindecătoare" pentru bolnavi fictivi! Zeci de bătrâni au căzut pradă escrocilor

Activitatea penală despre care vorbim s-a desfășurat între anii 2018-2020, timp în care zeci de bătrâni, majoritatea pensionari, au fost atrași prin anunțuri în care li se promiteau analize medicale gratuite, în urma cărora vor afla de ce boli suferă doar prin contactul mâinii cu un aparat de biorezonanță din China. 

Oamenii erau informați ulterior că suferă de diferite afecțiuni false și pentru tratament cei care interpretau rezultatele le recomandau diferite aparate care să îi vindece, precum purificatoare de apă, de aer, generatoare de ozon sau aparate laser pentru încheietură și nas. 

Procurorii au aflat că, în unele cazuri, apartele despre care se pretindea a fi terapeutice, erau vândute la prețuri de 10 ori mai mari decât cele de achiziție. Mai mult, dacă pensionarii solicitau rezilierea contractelor de achiziție, plăteau penalități de până la 30% din preț. 

În luna decembrie a anului trecut, cele 4 firme și omul de afaceri și-au recunoscut vina în fața procurorilor bucureșteni, astfel că societățile implicate au acceptat să plătească amenzi penale în valoare de 46.000 de lei, iar patronul o pedeapsă cu închisoare de doi ani cu suspendare. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list