Peste 45.000 de festivalieri în prima zi Saga 2024

Rita Ora, artista britanică renumită pentru energia și show-ul scenic, a declarat pe scenă, spre entuziasmul tuturor fanilor, că Saga a fost cel mai bun show pe care l-a avut anul acesta.

De la scene premiate internațional pentru design, HEAT, scena techno care a câștigat premiul pentru "stage design" în Olanda, la artiști români, Manuela Riva, Șatra B.E.N.Z, Subcarpați, Vescan sau Smiley, care au ridicat mulțimea în picioare în fața scenelor Source și Switch, festivalierii s-au bucurat de o experiență de festival inovatoare, 360, cu activări pe gustul publicului.

În a doua zi de festival sunt așteptați peste 65.000 de oameni.

Raye – artista ce combină stilurile pop, R&B, și dance, cu influențe din muzica electronică și urbană, câștigătoare a 6 premii British awards doar anul acesta (un record pt orice artist), vine pentru prima oară în România; DJ sets de la Artbat, James Hype sau Cleptone, trei DJ-i și producători diferiți, vor aduce magia pe scena muzicii electronice; trupe românești precum Killa Fonic, Mihail, Paraziții, The Motans, vor urca pe scena Saga pe 6 iulie.

Programul principalilor artiști pentru 6 iulie:Deschiderea porților: 17:00Raye: 22:00Claptone: 23:30James Hype: 01:10

Întregul program pe ore, împreună cu line-up-ul artiștilor, este disponibil în aplicația SAGA. Festivalierii își pot personaliza experiența de festival prin salvarea la favorite a concertelor și crearea propriului line-up. Aplicația este gratuită și disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Cel mai așteptat moment al festivalului, concertul Nicki Minaj, în ultima zi de festival.

Nicki Minaj, regina muzicii rap, este cap de afiș anul acesta și va concerta duminică, pentru prima oară în România, la Saga. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul celebrului turneu „PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR" și promite o experiență de neuitat pentru fanii SAGA festival.

Armin van Buuren încheie ultima zi de festival ca headliner, alături de artiștii Dennis Lloyd, Dyen, Nico Moreno, Paco Osuna, Suz Zero Project și alte trupe pe care festivalierii îi așteaptă cu sufletul la gură.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list