O copilă de 12 ani a fost dată dispărută! Cine a văzut-o pe Carmen Ursu este rugat să sune la 112

Minora nu a mai fost văzută de 4 zile

Carmen Ursu, din Chirileu, județul Mureș, a fost văzută ultima dată în urmă cu patru zile. Tatăl fetei a alertat poliția miercuri seara, anunțând că fiica sa a plecat de acasă pe 30 iunie 2024 și nu s-a mai întors. Secția 4 Poliție Rurală Ungheni a preluat imediat cazul și a început căutările.

Carmen Ursu are o constituție atletică, măsoară între 150 și 160 cm în înălțime și cântărește aproximativ 45-50 kg. Are părul lung și roșcat și ochi căprui, fără semne distincte vizibile. În ziua dispariției, purta blugi albaștri și un tricou roz, conform informațiilor oferite de observatornews.ro.

Apel către public

Poliția face un apel disperat către toți cei care pot oferi informații despre locul în care s-ar putea afla Carmen. Dacă ai văzut-o sau ai informații care ar putea ajuta la găsirea ei, te rugăm să contactezi cea mai apropiată unitate de poliție sau să suni la numărul de urgență 112.

Orice detaliu, oricât de mic, poate fi crucial pentru a o aduce pe Carmen înapoi acasă în siguranță. Autoritățile și familia speră la un răspuns rapid din partea comunității pentru a rezolva acest caz cât mai curând posibil.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list