Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie. Universul îi va răsplăti pe cei care au așteptat îndeplinirea dorințelor. Ce zodii nu trebuie să rateze oportunitatea

Pe 8 iulie, Venus în Rac formează un sextil cu Uranus în Taur, moment în care unele persoane vor simți nevoia să se deschidă mai mult în fața celor dragi. Relațiile cu familia și cu prietenii pot deveni mai strânse, căci sinceritatea și comunicarea unesc suflete. În aceeași zi, un alt sextil, cel dintre Mercur în Leu și Jupiter în Gemeni, va influența acțiunile zodiilor. Acestea se vor gândi cu entuziasm la aspirațiile pe care le au și le va face plăcere să pună o primă cărămidă la temelia viitorului.

Pe data de 9, o neliniște fulgerătoare s-ar putea instala în mințile nativilor din zodiac, după ce Luna în Leu formează un pătrar cu Uranus în Taur. Imediat după, Luna se mută în Fecioară, încercând să ajute semnele zodiacale să își organizeze treburile. Totul va ieși cum trebuie dacă niciun eveniment neprevăzut nu va încurca planurile făcute.

A 11-a zi din iulie este marcată de intrarea lui Venus în Leu, moment în care afecțiunea crește, iar interesul pentru binele celorlalți îl va depăși pe cel pentru binele personal. Asta înseamnă că empatia poate atinge cote maxime și se pot naște multe prietenii frumoase.

Unele zodii pot începe să se lupte pentru supremație începând cu data de 12, când Venus în Leu se va afla în opoziție cu Pluto în Vărsător. Din fericire, Luna în Balanță va echilibra situația și va ține conflictele majore la distanță.

Eveniment astral de excepție: În 2-7 iulie 2024 se deschide portalul sacru Sirius. Cinci zodii vor fi binecuvântate de Soarele Spiritual

În ultima zi a săptămânii, satelitul natural al Pământului se mută în Scorpion, iar energiile sale fac orice dorință să fie mai intensă. Asta înseamnă că multe visuri se pot împlini, căci flacăra din sufletele zodiilor va călăuzi pașii acestora, până când vor ajunge unde le este locul.

Cum va fi pentru tine săptămâna 8 - 14 iulie, în funcție de zodieBerbec

Te grăbești să termini un proiect, fiindcă visezi la o călătorie de relaxare. Ai grijă să nu comiți greșeli din cauza entuziasmului prea mare! Astrele îți recomandă să ai răbdare și să faci totul pas cu pas. Vor urma și zile de odihnă.

Taur

Universul îți trimite semnale clare și te ghidează spre cea mai bună parte a vieții tale. Trebuie doar să fii pe fază și să le observi, astfel încât să ajungi din prima pe drumul corect. Doar nu vrei să ocolești până ajungi la destinație, nu?

Gemeni

În această săptămână, ești în centrul atenției pentru că ai o viziune creativă, care îi va inspira și pe cei din jur. Dacă vrei să îți consolidezi relațiile cu ei, ai putea să îi ajuți să își soluționeze problemele. Nu ai nimic de pierdut, iar timpul petrecut alături de ei îți va da energia pozitivă de care aveai nevoie.

Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile

Rac

În aceste zile vei primi multe mesaje de la ghizii tăi spirituali, însă există riscul să nu fii atent/ă la majoritatea semnelor. Dacă nu lași în spate gândurile care îți încarcă mintea, poți avea multe de pierdut. Trăiește prezentul!

Leu

În săptămâna 8 - 14 iulie, ai ocazia să implementezi multe dintre planurile făcute până acum. Vei prinde curaj să încerci lucruri noi, chiar dacă nu știi ce rezultate vei obține. Riscând vei câștiga, cu toate că există șansa să ai parte și de unele pierderi.

Fecioară

Este o perioadă bună pentru negocieri, mai ales că energiile astrale îți oferă ocazia să te bucuri de un nou început. Poți visa departe, fiindcă nu este exclus să transformi orice dorință în realitate.

Zodiile care nu te vor trăda niciodată. Pe ele poți să contezi că te vor sprijini în momentele grele

Balanță

Ești un burete de informații în aceste zile, așa că nu îți va scăpa nicio idee care circulă în jurul tău. O să înveți foarte multe lucruri, iar la finalul săptămânii le vei da lecții celor apropiați. Fii optimist/ă și bucură-te de fiecare experiență!

Scorpion

În aceste zile, ți se oferă oportunitatea de a câștiga mai mulți bani, spun astrologii. Va trebui să depui ceva mai mult efort, însă reușita va fi pe măsură și nu vei simți deloc oboseala. Totuși, nu uita că trebuie să te și odihnești, mai ales dacă orele de muncă sunt mai multe decât orele de somn.

Săgetător

Reușești să atragi tot ce îți dorești. E suficient să îți pui ceva în gând și vei obține lucrul acela în numai câteva zile. Această săptămână îți arată că puterea pe care o deții este inegalabilă și că viitorul depinde numai și numai de tine.

Horoscop special: Cinci zodii descoperă calea spre succes odată cu intratea lui Mercur în strălucitorul Leu, 2-25 iulie 2024

Capricorn

O avalanșă de informații va năvăli asupra ta în perioada următoare, așa că trebuie să le sortezi cu mare atenție. Astrele îți recomandă să nu lași negativitatea să te cuprindă, mai ales că ai atât de multe motive de bucurie. Vei evolua din punct de vedere spiritual dacă vei reuși să îți menții liniștea interioară.

Vărsător

La începutul săptămânii vei fi tentat/ă să faci planuri mari de viitor, iar apoi, treptat, vei începe să le pui în aplicare. O să înțelegi că răbdarea te va duce întotdeauna acolo unde îți dorești, iar o mulțumire profundă îți va cuprinde sufletul.

Pești

Pentru tine, această săptămână va fi marcată de o schimbare uriașă în familie. Veștile bune pe care le vei primi ți-ar putea transforma un vis mai vechi în realitate, așa că trebuie să te bucuri și să nu îți mai faci griji în legătură cu absolut nimic.

Horoscop special: Saturn retrograd 29 iunie - 15 noiembrie 2024 afectează viața a patru zodii și le forțează să-și redefinească prioritățilede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list