Amenințări cu pistolul, în traficul din Capitală: Un medic de la Spitalul Fundeni a scos arma la un șofer

Potrivit martorilor, conflictul a escaladat rapid, conducătorul celuilalt vehicul scoțând un pistol și amenințându-l pe cetățean. După incident, suspectul a intrat în curtea Spitalului Fundeni, acolo unde a fost ulterior identificat de autorități.

„Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din  Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost amenințat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituții medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unității respective.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, acesta a încercat să fugă. 

Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un obiect tăietor-înțepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cel în cauză a fost condus la sediul Secției 7 Poliție pentru continuarea cercetărilor", a transmis Poliția.

Amenzi usturătoare pentru utilizatorii de trotinete. Sectorul din Capitală unde sancțiunile curg în lanț

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list