A acoperit aragazul cu un prosop umed. Trucul secret al acestei gospodine dă rezultate fantastice

Aragazul are nevoie de o atenție și o îngrijire aparte, iar multe femei nu vor să piardă mulți bani și timp pentru a aduce aragazul la o curățenie exemplară.

Astăzi vă vom descrie cum puteți curăța rapid și simplu orice aragaz fără a folosi detergenți scumpi și bureți abrazivi. Sperăm că această selecție din 5 metode de curățare a aragazului vă vor prinde bine în viitor.

Curățarea aragazului

1. Oțet

Pulverizați oțet pe suprafața aragazului, iar după 20 de minute ștergeți-o cu un burete umed. Dacă plita e foarte murdară, presărați înainte de asta bicarbonat de sodiu.

2. Prosoape

Presărați bicarbonat de sodiu pe suprafața aragazului. Înmuiați și stoarceți prosoapele în apă caldă în care ați dizolvat săpun în prealabil. Acoperiți aragazul cu aceste prosoape, iar după 15 minute ștergeți suprafața sa cu un burete umed.

Soluție naturală pentru curățarea aragazului. Fructul care face minuni în bucătărie

3. Ulei vegetal

Pare ciudat, dar uleiul vegetal curăță excelent murdăria caracteristică aragazurilor. Aplicați ulei de măsline sau de floarea-soarelui pe suprafața aragazului și ștergeți-o cu prosoape de hârtie. Resturile de grăsime vor fi ușor de înlăturat cu ajutorului buretelui și a detergentului de vase.

4. Bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen

Turnați 1/4 de pahar de peroxid de hidrogen peste 1/4 de pahar de bicarbonat de sodiu amestecând în continuu până se obține o masă omogenă. Aplicați pasta obținută pe suprafața aragazului, iar după 15 minute ștergeți-o cu un burete umed sau un prosop de hârtie.

5. Lămâie și sare

Stropiți cu suc de lămâie suprafața aragazului și presărați deasupra sare. După 5-10 minute ștergeți-o cu un burete umed.

Pentru a evita iritația pielii, vă recomandăm în timpul acestor proceduri să purtați mănuși de cauciuc. 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list