Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru transmiterea intenționată a HIV

Potrivit autorităților, bărbatul știa că este infectat cu HIV și, cu toate acestea, a ales să nu îi comunice femeii acest aspect, punându-i astfel viața în pericol. Aceasta a aflat ulterior despre infectare în urma unor teste medicale de rutină, fiind ulterior diagnosticată cu HIV.

"În datele de 14.07.2023 şi 26.08.2023, în timp ce se afla la adrese din municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov, cunoscând că este infectat cu virusul HIV – SIDA, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu persoana vătămată (o femeie în vârstă de 49 de ani), cu consecinţa infectării acesteia cu virusul HIV, aceasta fiind diagnosticată cu infecţie HIV stadiul B2", a transmis, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul este inculpat pentru infracţiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit. Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Doliu în lumea medicinei din România. Un medic expert în tratarea HIV/ SIDA la copii a decedat

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list