Silviu Predoiu, fost adjunct SIE: "Politicienii veneau singuri la Servicii". Declarații halucinante despre candidații la Cotroceni și Mircea Geoană

"Despre orice derapaje am putea vorbi, nu putem vorbi despre dl. Coldea ca incepand sa isi propuna să monitorizeze întreg parlament. Parlamentul este șantajabil în măsură în care oamenii care îl compun au conștiința păcatului, pentru că de la ei pleca. Se știau apăsați de tot felul de minuni și, în convingerea lor, serviciile știu tot.

Îmi pare rău să le-o spun, dar serviciile aflau de multe ori chiar de la ei, când veneau să ne spună "știu că știți că am făcut…dar vreau să vă promit că eu sunt de al dumneavoastră". Și atunci, luai notă, și dacă erai mai priceput, mai antrenat, spuneai "da, știam", după care te întorceai și îți făceai cruce, ia uite ce am aflat.

Dar ei, conștiința păcatului lor, îi făcea șantajabili mai mult decît o documentare, e foarte greu să dai ordin "monitorizați, verificați, filați un parlamentar!". Trebuie să îți asumi răspunderea. În sine, ordinul nu e greu de dat. Trebuie să găsești o gramadă de oameni care să încalce legea. Persoane pe care le pot controla, celor care se întreabă de unde aș putea porni un dialog cu Predoiu si ore ce știe el despre mine, neținând cont de oferta strict de oferta electorală? Sunt de acord ca ceilalți contracandidați pot să fie controlați într-un fel sau altul.Imaginea politică a dl. Geoană s-a întărit aunci când i-a pus eticheta domnul Iliescu.

Pe cine servești? Noi nu avem nevoie de slugi pentru asta a fost numit de sprijinul lui acolo", a spus Predoiu. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list