Rețetă de carne tocată de vită cu conopidă. E simplă, economică și ideală pentru o dietă keto

De notat că acest preparat definitoriu pentru bucătăria americană este ideal pentru o dietă keto, adică un regim alimentar bogat în grăsimi și scăzut în carbodrați. Dieta ketogenică implică reducerea drastică a aportului de carbohidrați. Astfel corpul arde mai eficient grăsimile pentru obținerea energiei necesare. 

Rețetă de carne tocată de vită cu conopidă. O cină savuroasă low-carb

Pentru început, trebuie să tai conopida în bucăți foarte mici și să o dai la microunde timp de 5 minute pentru a se frăgezi.

Carnea tocată de vită și ceapa se gătesc în puțin unt, apoi se adaugă ingredientele aromate: puțină cremă de brânză, smântână groasă, ciorba de văcuță, pasta de tomate și pudra de usturoi, iar la final conopida tăiată.

Amestecul rezultat se gătește până când se evaporă lichidul și mâncarea se îngroașă. Deasupra pune mozzarella și cheddar și lasă-le să se topească natural, fără să dai preparatul din nou la cuptor. Vei obține un fel de mâncare cu arome senzaționale, cu multă textură și o consistență cremoasă.

Această rețetă reprezintă o cină completă pentru o dietă low-carb și o poți savura alături de o salată cu vinegretă de lămâie ca garnitură sau cu legume la abur, dacă acestea se numără printre preferatele tale.

Alimente pe care trebuie să le introduci în alimentația ta dacă ai peste 50 de ani. Vei vedea rezultatele în scurt timpIngrediente

Timp de preparare: 10 minuteTimp de gătire: 20 minuteTimp total: 30 minutePorții: 4.

1/2 conopidă de mărime medie, tăiată în bucăți1 lingură de unt1 jumătate de kilogram de carne tocată de vită1 ceapă tăiată400 grame cremă de brânză 1/2 ceașcă frișcă groasă1/2 ceașcă ciorbă de văcuță1 lingură pastă de tomate1 lingură pudră de usturoi1/2 ceașcă de brânză cheddar rasă1/2 ceașcă de mozzarella rasăpătrunjel proaspăt tocat sau fulgi de pătrunjel.

Citește continuarea aici

Leguma de sezon care are proprietăți vindecătoare. Ajută digestia și elimină pietrele de la rinichi. Beneficiile sale nu se opresc aici

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list