Prognoza meteo pe o lună: zile toride și perioade cu furtuni și ploi torențiale, până pe 29 iulie. Unde va fi deosebit de cald

Prognoza meteo săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi deficitar, cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în zonele montane, centrale și nordice.

Vreme extremă în România: se anunță TORNADE și călduri de nesuportat! Climatologii anunță schimbări radicale, pe fondul încălzirii globale

Prognoza meteo săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele sudice.

Cu excepția extremității de est, de sud și de sud-est a țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în zonele montane.

Urgie în Maramureș: o tornadă a culcat la pământ o pădure întreagă. Un bărbat a murit lovit de fulger - VIDEO

Prognoza meteo săptămâna 15.07.2024 – 22.07.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cod roșu de caniculă în România. Sunt anunțate peste 44 de grade

Prognoza meteo săptămâna 22.07.2024 – 29.07.2024

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list