Porumbul fiert, vedeta verii. Cum îl fierbi corect: trucul pe care îl foloseau bunicii noștri

Vreți să mâncați ceva hrănitor, delicios, dar care, în același timp, nu necesită prea mult efort în bucătărie? Ei bine, în asemenea situații, avem câteva opțiuni la dispoziție. Însă, având în vedere sezonul în care ne aflăm, de ce să nu profitați de unul dintre cele mai gustoase alimente din țara noastră: porumbul? La urma urmei, ne putem gândi că singurul lucru pe care îl facem pentru a pregăti un delicios știulete este să îl lăsăm să fiarbă în apă, iar apoi să presărăn niște sare pe el. Însă, gospodinele cele mai experimentate știu că lucrurile nu sunt atât de simple!

Galette cu piersici și fulgi de migdale. Desert delicios, de sezon

Poate veți fi surprinși să aflați asta, dar există o mulțime de modalități de a îmbunătăți gustul porumbului. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, o opțiune pe care o aveți la dispoziție este să adăugați sare în apa în care fierbe porumbul. La polul opus, dacă vreți ca boabele să fie mai dulci, puteți schimba tactica și să puneți zahăr, în apa porumbului.

Trucuri pentru știulete de porumb perfect

Un truc știut de doar foarte puțină lume este să adăugați puțin lapte în apa în care fierbeți porumbul. Acest lucru îi va conferi o textură plăcută, iar boabele vor avea o aromă mult mai intensă, datorită laptelui. De asemenea, nu exagerați cu fierberea, el nu trebuie lăsat mai mult de 10 minute pe foc. 

Desertul răcoros al verii. Cum prepari cel mai delicios cheesecake cu zmeură: rețeta, pas cu pas

Așa că data viitoare când pregătiți porumb, veți avea la îndemână „trucurile" perfecte pentru a vă bucura de o masă delicioasă!

Sursă text: Click.ro

Ciorbă ca la restaurant, chiar la tine acasă. Ingredientul ce poate părea banal, dar care îi schimbă complet gustul

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list