Minoră violată de tată, în Teleorman! A dus-o într-un imobil nelocuit. Bărbatul a fost ARESTAT

Polițiștii de la Secția 13 Poliție Rurală Smârdioasa s-au deplasat imediat la fața locului și au confirmat veridicitatea informațiilor.

„În baza delegării Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectotatului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:30, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră din comuna Smârdioasa ar fi fost violată de către tatăl său.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Smârdioasa, aceștia stabilind că sesizarea fetei se confirmă.

Persoana vătămată, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Cercetările preliminare indică ipoteza că, în seara de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:00, bărbatul de 42 de ani și-ar fi constrâns fiica minoră să întrețină cu acesta raporturi sexuale, în timp ce se aflau într-un imobil nelocuit, din localitatea de domiciliu.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

În ziua de 30 iunie a.c, față de persoana bănuită, polițiștii au dispus măsura reținerii, confirmată de către procuror, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea", a anunțat IPJ Teleorman.

Canicula afectează rațiunea! A crescut numărul incidentelor violente, de la „simple" bătăi pe stradă, la împușcături

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list