Miliardarul Ioan Niculae, dezvăluiri fără precedent. Ce a făcut când l-a văzut pe Florian Coldea la nunta fiicei lui

„Trebuie să recunosc că la nuntă l-am văzut. Nu mi-a convenit, dar n-am avut ce să fac. Am fost surprins. Eu nu știam de relațiile dintre el și Coldea. Deci, eu m-am trezit, eu nici n-am știut cine e prima dată, pentru că nu m-am întâlnit niciodată cu Coldea. Și i-am zis: domnule Coldea, am o singură întrebare să vă pun. Dădea telefonul o dată pe săptămână, cel puțin o dată pe săptămână, în două cazuri, al meu și la libanezii de la Chirnogi, dacă s-au găsit probleme împotriva noastră. Și când Alina Bica afirma că nu s-a găsit nimic, nu au probleme împotriva mea, a fost amenintată ca i se va face dosar penal ei, dacă nu găsește o soluție cu Niculae.

Deci, eu l-am cunoscut pe Ovidiu în 2017, când am ieșit din închisoare. Era prieten cu fata mea. N-am știut niciodată. Și nici nu l-am întrebat de anumite relații ale lui, nu mă interesa. În 2022, când am ieșit din a doua... stadiu de închisoare, făcut tot pe nedrept, ca și în prima, am aflat de la ei că vor să se căsătorească și se vor căsători undeva în luna august 2022. La care, sigur, am participat în calitate de părinte al fetei mele și atât. N-am avut niciodată niciun fel de relație și n-am nici acum o relație de, eu știu, de afaceri cu ginerele meu", a spus Ioan Niculae.

Ioan Niculae, dezvăluiri bombă: Șeful FBI pe România m-a vizitat în secret la închisoare. Mi-a cerut date despre Dragnea, Udrea și Videanu

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list