Luna Nouă în Rac pe 6 iulie 2024. Ce efecte puternice resimt zodiile

Dat fiind emoțiile Racului, multe dintre zodii îi vor urma puterea exemplului în aceste zile. Mulți vor încerca să devină mai înțelepți, să se asculte pe sine și să facă față nemulțumirilor.

Luna Nou în Rac pe 6 iulie 2024

Nativii se vor simți mai vulnerabili, însă vor dori să se conecteze cu natura. Reacțiile pe care le manifestă în fața celor din jur sunt diferite. Vor să aibă grijă de cei apropiați, iar acțiunile pe care le întreprind duc în acea direcție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Inițiala prenumelui îți trădează cele mai ascunse secrete. Nici tu nu știai aceste lucruri despre tine!Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Natvii Berbec au mai multă încredere în propria persoană. Sunt ancorați în realitate și își doresc noi decizii pentru viitor. Sunt temători, însă reușesc să-și ducă planurile mai departe. Vor siguranță interioară și să se bucure de rezultatele muncii lor alături de cei dragi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor găsi răspunsurile la anumite întrebări. Totul poate avea legătură cu copilăria. Vor înțelege lucruri dureroare pe care nu le-au mai aflat.

Nimic nu va mai fi la fel atunci când își vor reîntâlni un prieteni din copilărie care va ține să le deschidă drumuri.

Zodiacul arboricol, cel mai vechi horoscop din lume. Ce au descoperit druizii legat de astrologie și cum au descris fiecare zodieGemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se gândesc la finanțe în această perioadă. Schimbă tactica și încearcă să creeze experiențe unice din fiecare zi pe care o lucrează. Recunosc că au rezultate bune și nu se tem să le expună în fața celorlalți. Observă o schimbare și pe plan personal, în relație cu partenerul de viață.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au sentimentul că știu unde să pășească pe drumul vieții. Vor să rămână demni și nu se abat de la ceea ce gândesc. Indiferent de context, rămân fideli propriile valori. Vor să-i apere pe cei din jur și își exprimă dorința de a fi reprezentanții unui grup. Se bucură de apreciere.

Leu: 23 iulie – 22 augustCe rol are Luna în relațiile de iubire. Cum ne influențează viața

Nativii Leu își doresc pace și liniște în viața lor. Vor să stea deoparte de conflicte. Caută să revadă momentele pe care le-au trăit în trecut pentru a reface ce este greșit în prezent. Se gândesc și la o vacanță binemeritată pe care să o trăiască la maximum. Își încarcă bateriile pentru o nouă etapă la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară respiră ușurați după o perioadă cu foarte mult stres în viața lor. Vor să aibă succes la fiecare etapă, dar și șansa de a se relaxa. Intră într-o perioadă intensă în care au mult de muncă. Se gândesc la clipele în care puteau să se bucure de orice moment fără să ofere prea multe explicații.

Citește continuarea aici

Zodii care pierd bani în luna iulie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list