Locul neobișnuit în care poți depozita bananele pentru a le păstra proaspete mai mult timp. Ce sfaturi oferă specialiștii

Bananele se coc destul de repede. Cu toate acestea există o modalitate ușoară de a le face să rămână galbene și proaspete pentru mai mult timp. Tot ce trebuie să faci este să le depozitezi în mod corect. Trucul de mai jos te va ajuta să ai banane proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Locul neobișnuit în care poți depozita bananele pentru a le păstra proaspete mai mult timp

Păstrarea bananelor proaspete vara poate fi dificilă, deoarece acestea ncep rapid să se coacă la temperaturi ridicate.

Pentru a prelungi durata de viață a bananelor este important să le păstrezi la distanță de bolul de fructe. Bananele produc o cantitate semnificativă de etilenă. Acest gaz ajută fructele să se coacă, dar le poate face să se strice prea repede.

Depozitarea bananelor lângă mere, pere, piersici și avocado le va face pe toate să înceapă să se coacă într-un ritm alert. Gazul de etilenă va fi în exces și, combinat cu vremea caldă de afară, va face bananele să nu reziste mai mult de două-trei zile.

Ce se întâmplă în organism, atunci când mănânci două banane pe zi?

Cel mai bun loc pentru a păstra bananele este undeva departe de bolul cu fructe, într-un loc răcoros și întunecat din bucătărie.

Dacă vrei ca bananele tale să reziste mai mult timp, atunci e recomandat să le ferești de lumina directă a soarelui.

Lumina soarelui va coace bananele mult mai repede. Odată ce bananele sunt complet galene și coapte, specialiștii spun că acestea trebuie depozitate la frigider.

Temperaturile scăzute le vor ajuta să reziste mai mult. Experții de la Healthline spun că e o concepție greșită că bananele nu ar trebui păstrate în frigider deoarece coaja ar putea să devină neagră.

Totuși, dacă sunt păstrate le frigider, bananle vor rămâne proaspete până la șapte zile, chiar dacă coaja acestora s-ar putea să se înnegrească.

De ce recomandă specialiștii să depozitezi bananele la frigider

Doar pentru că o banană este maro, acest lucru nu înseamnă că s-a stricat. Atunci când bananele au atins un punct ideal de coacere, acestea pot fi depozitate la frigider.

Citește continuarea aici

De ce trebuie să mănânci zilnic o banană. Beneficiile sunt multiple. Sigur nu știai asta

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list