Liviu Alexa: „Coțcarii lacomi de la Camera de Comert a Romaniei au ajuns la DNA. Cui i-a batut clopotele Edi Hellvig?”

O dată pe luna, în general, niște băieți țări care se autointitulează "comunitatea de informații" se întâlnesc pentru a pune țară la cale, un soi de CSAT mai murdar, unde se discuta inclusiv despre dosarele de corupție, semn că lucrurile au mici șanse de schimbare în România.

Ieri a avut loc o astfel de întâlnire unde s-a discutat mai ales despre implicarea tot mai enervantă (pentru băieții care s-au întâlnit ieri) a lui Edi Hellvig în bătălia de la Cotroceni, unde fostul șef al SRI îl susține pe Geoană (au și vizitat America împreună în primăvară).

 

La masă de ieri s-au rostit măscări multe, dar s-au făcut și "previziuni", de genul că ar există o curvoanca ce i-a trântit un copil din flori ochelaristului, satul de isteriile nevesticii Andreea, ahtiată mai mult după "monetă".

 

Acuma, și Andreea asta, nevestică lui Hellvig, are o poveste. Ea este "sora de cruce" încă din liceu cu… cine credeți? Doamna Dorina Ioana Coldea, fosta Dorina Negru. Andreea și Dorina sunt din același județ, celebrul Sălaj, și sunt "pretenare" mari și azi.

 

Andreea Hellvig nu stătea rău oricum de acasă, înainte de a se mărită cu parlitul de Edi, era fiica lui Viorel Dumitraș (nepot al fostului ministru de Interne PNȚCD Gavril Dejeu), fost şef al Inspectoratelor de Poliţie Sălaj şi Bihor, demis pentru implicarea în scandalul Adrian Tărău, fiul prefectului de Bihor, acuzat de complicitate la infracțiunea de contrabandă.

 

Așa veți înțelege mai bine poate de ce Coldea a tras cât a putut să îl pună pe Hellvig șef la SRI, deși nu existau premise solide în acest sens la acea vreme, ba chiar au fost multe opoziții, scrie solidnews.ro

Continuarea AICIde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list