Jucător profesionist de poker, ARESTAT în cazul fetiței de 3 ani DROGATE! Cum se simte micuța

Potrivit anchetatorilor, românul reținut este suspectat că a livrat jeleuri ce conțineau THC, o substanță stupefiantă. Produsele au fost consumate la deschiderea salonului din Constanța, acolo unde erau prezente și fetița de trei ani și mama ei.

În locuința bărbatului, anchetatorii au găsit mai multe droguri, pe care acesta ar fi urmat să le distribuie și la alte evenimente. Individul are acum dosar penal pentru trafic de droguri de mare risc.

Între timp, fetița de trei ani a ajuns de urgență la spitalul din Constanța si este în afara oricărui pericol, spun medicii.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Constanța: „Copilul a fost adus la spital cu stare de somnolență. În urma efectuării testelor toxicologice, a ieșit pozitivă la substanțe interzise".

Mama fetiței lucrează în Olanda, iar periodic vine acasă, la Constanța, în vizită. Femeia a fost și ea testată, însă rezultatul acesteia a fost negativ. 

„La data de 06.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanța au dispus reținerea unui inculpat (cetățean roman cu domiciliul în SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în baza aceleiași rezoluții infracționale, în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, acesta a deținut și oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conținând THC", se arată într-un comunicat DIICOT, transmis duminică.

Potrivit anchetatorilor, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat cu ocazia deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulți și minori, „inculpatul a deținut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de trei ani, care ulterior a necesitat internarea și investigații medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conținut de THC".

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Copil de 3 ani, internat în spital cu supradoză de droguri! Circumstanțele incidentului șocant

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list