Incendiu puternic chiar în centrul orașului. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului - VIDEO

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri pentru a gestiona situația de urgență. Conform rapoartelor preliminare, trei autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Tecuci și o autospecială de la Ivesti au fost trimise în misiune, alături de un echipaj SMURD.

Incendiul s-a extins cu rapiditate și exista riscul ca flăcările să afecteze și alte clădiri din apropiere. Pompierii depun eforturi considerabile pentru a limita propagarea incendiului și pentru a proteja proprietățile vecine.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită

În acest moment, cauza exactă a izbucnirii incendiului nu este cunoscută și va fi determinată de pompieri în urma finalizării operațiunii de stingere și a investigațiilor ulterioare.

Incendiul de la Tecuci reprezintă o situație deosebit de gravă pentru comunitatea locală, implicând eforturi substanțiale din partea serviciilor de urgență pentru a gestiona și a limita efectele sale. Autoritățile monitorizează îndeaproape evoluția situației și lucrează pentru a reduce la minimum pagubele și impactul asupra locuitorilor și proprietăților din zonă.

 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list