Geoană, primul pas către Cotroceni. Numărul 2 NATO și-a înregistrat oficial sigla pentru candidatura la prezidențiale

Mircea Geoană a făcut primul pas în drumul său către Palatul Cotroceni. Fostul președinte al PSD, în prezent numărul 2 în NATO, a depus o cerere oficială pentru a-și înregistra sigla de campanie, susține Radu Bozocea, expert în drepturi de proprietate intelectuală și partener la agenția de proprietate intelectuală Weizmann si Ariana Partners, relatează HotNews.ro.

Acesta a a descoperit sigla înregistrată de Mircea Geoană în Buletinul Oficial de Proprietate Intelectuală pentru cererile depuse în perioada 28-30 iunie.

 

Mircea Geoană, vizite electorale în România. Manevrele ascunse ale numărului 2 din NATO

Mircea Geoană nu a anunțat deocamdată că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale, deși, după cum a scris presa în ultimele luni, acesta se află în campanie electorală nedeclarată prin țară încă de la începutul acestei veri.

Guvernul a anunțat oficial joi că alegerile prezidențiale vor avea loc în data de 24 noiembrie. Turul 2 al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 8 decembrie.

Femeia care l-ar putea scoate din "joc" pe Mircea Geoană: vrea scaunul de la Cotroceni

HotNews.ro a transmis echipei lui Mircea Geoană o solicitare de a comenta informațiile privind înregistrarea siglei de campanie, însă nu a primit un răspuns până în momentul publicării acestui articol.

Marcel Ciolacu ia în calcul să susțină un candidat independent la prezidențiale! Congres decisiv la PSD

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list