Cine e de vină pentru amânarea deciziilor de recalculare. Explicațiile liderului Cartel Alfa

„De 4, 5 ani de zile tot recalculăm la pensiile respective și, brusc, înainte de aplicarea legislației legate de ridicarea pensiilor vedem deciziile de revizuire. În mod normal, daca erau decizii trebuiau să apară și în anii precedenți ceea ce nu s-a întâmplat, deci din acest punct de vedere casa de pensii este culpabilă funcționării care aplică asemenea decizie. Arată, de fapt, disfuncționalități din cadrul sistemului.

Probabil nu va fi numai amânrea de acum legată de deciziile de pensie, vom avea probleme cu deciziile însăși întrucât s-ar putea să pățim o multitudine de greșeli în aceste decizii care vor avea consecințe: recalculări și revizuiri pentru pensionarii aflați în plată la ora actuală datorită noii formule de calcul a noii legi care se aplică de la 1 septembrie.

În aceste amânări se află de fapt timpul relativ scurt din capacitatea de organizare atât la Ministerul Muncii, cât și la Casa de Pensii, tendință de a aplica această lege rapid înainte de alegerile parlamentare ca să existe o notă pozitivă pentru cei care sunt la guvernare la ora actuală", a spus Bogdan Hossu.

Unii pensionari vor primi decizii de scădere a pensiilor, nu de creștere. Cum arată cele mai recente CALCULE

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list