Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină

Atunci când este Lună Plină vei culege roadele muncii, dar îți vei observa și progresul și vei încerca să te eliberezi de lucruri care nu îți mai servesc. Pe data de 6 iulie este important să-ți setezi intențiile.

Calendarul fazelor lunii în iulie 2024

Luna Nouă va avea loc pe data de 6 iulie 2024. În ceea ce privește Primul Pătrar, acesta va fi p 14 iulie 2024. De asemenea, Luna Plină se va face remarcată pe 21 iulie, iar Ultimul Pătrar va fi pe 29 iulie. Atunci când este observat fenomenul de Lună Nouă, înseamnă că astrul se identifică între Pământ și Soare.

Horoscopul săptămânii 1 - 7 iulie. Astrele ne dau o serie de teste. Zodiile care le vor trece vor fi răsplătite pe măsură

De asemenea, fața luminată a sa nu este observată de pe Pământ. Se marchează astfel începutul unui ciclu lunar. În astrologie acest moment marchează noi începuturi. Dacă îți dorești începerea unui nou proiect, acum este momentul.

Dorințele interioare sunt în acest moment mult mai ușor de vizualizat. Dacă până acum nu dădeai dovadă de energie, iată că nimic nu te mai poate opri din acest punct. Primul Pătrar apare atunci când Luna este doar pe jumătate luminată. Se află de asemenea la 90 de grade distanță de Soare.

În luna Iulie a anului 2024, acest eveniment va fi marcat în calendar pe data de 14 iulie. Energia pe care o dorești de la viață este importantă în acest punct.

Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 iulie. Zile pline de evenimente astrale. Patru zodii primesc un imbold pentru noi aventuri

Luna Plină pică pe 21 iulie

În acest punct, Luna este pe partea opusă a Pământului față de Soare. Partea pe care o vedem este complet luminată. Mulți nativi simt o energie intensă atunci când vine vorba despre acest moment. Va avea loc pe 21 iulie și astfel se vor începe noi proiecte.

Citiți continuarea aici

4 zodii care vor avea noroc la bani în iulie 2024. Nativii care au parte de câștiguri financiare

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list