5 persoane, cercetate după ce au săltat un bărbat de pe stradă și l-au băgat în portbagajul unei mașini. Unde a fost dusă victima

„În urma administrării probatoriului, s-au stabilit următoarele: La data de 04.07.2024, în jurul orei 23:10, cinci inculpaţi, în timp ce se aflau în faţa unui restaurant, situat în Sectorul 2, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 10-12 (zece-douăsprezece) zile de îngrijiri medicale. Totodată, aceştia, împotriva voinţei persoanei vătămate, au introdus-o cu forţa în portbagajul unui autoturism, restrictionându-i astfel libertatea de mişcare, şi au transportat-o la o adresă din oraşul Voluntari. Prin activitatea infracţională descrisă mai sus, cei cinci inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică", informează, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Din câte se pare, victima este angajatul unuia dintre agresori, iar între acesta şi angajator existau neînţelegeri privind salariu, bărbatul luat cu forţa reclamând că nu şi-a primit banii pentru munca depusă, susțin surse juridice, citate de News.ro. 

La data de 5 iulie procurorul a solicitat arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi, solicitarea fiind respinsă de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Parchetul a formulat contestaţie împotriva măsurii dispuse, aceasta urmând a se soluţiona de Tribunalul Bucureşti.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list