"Caracatița Piedone". Edilul din Sectorul 5 și-a angajat toată familia, prieteni și foști colaborători în primărie

Increngaturile sunt atat de mari si de ramificate, iar itele par dificil de descurcat. De la fiica, ginere, nepoti si chiar fosta sotie, edilul nu pare sa fi "exclus" pe nimeni din sfera angajarilor la stat.

Spre exemplu, fiica lui Piedone este consiliera la Sectorul 4, unde tatal a fost primar, si fratele - partener de afaceri cu primarul actual. 

Serban Andrei, ginerele lui Piedone, este consilier local la Sectorul 5, unde acum Piedone e primar. 

Cirlogea Iulian, nepotul lui Piedone, e adminstrator public la primaria unchiului sau, iar concubina lui e sefa de Serviciu la Primaria Sectorului 5. Mama ei are o firma care are contracte cu statul, respectiv cu Sctorul 5, unde lucreaza fratele, respectiv fiul doamnei, la Infrastructura. 

Alexandra Felicia, si ea nepoata lui Piedone, lucreaza la Primaria Sectorului 5, directoare. Sotul ei are o firma ce are 6 milioane de euro contracte cu statul, majoritatea cu Sectorul 5, de cand unchiul nevestei e primar. 

Cirlogea Liviu, alt nepot, este director executiv la Politia Locala Sector 5, asta in timp ce fosta nevasta e directoare la Primaria Sector 5. 

Cirlogea George, un alt nepot, e consilier local la Sectorul 5, iar nevasta lui e consiliera locala la Sectorul 4. 

"Zici ca primaria este o boala venerica, care face ravagii in familia astuia. Despre familia lui Cristian Popescu Piedone se poate scrie un roman al retelelor semi-mafiote securiste. Declaratiile lor de avere sunt niste mizerii, relatiile cu clanurile interlope sunt si ele un subiect despre care ar fi mult de spus caci de la Bercea Mondialul pana la Nutu Camataru Piedone e asigurat", se arata intr-un video postat pe TikTok de Valeriu Nicolae.

@mysterymaskedgirl Ca răspuns pentru @cr1ms0n96 ♬ sunet original - MysteryMaskedGirl

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list