Afla de aici cum iti poti schimba ieftin design-ul masinii

Te-ai saturat ca masina ta sa arate la fel precum toate celelalte de pe strada? Vrei sa ii dai un plus de personalitate? Atunci ar trebui sa alegi stickere pentru autoturisme pe care sa le lipesti pe aceasta.
De ce stickere? Pentru ca poti sa iti personalizezi masina usor si intr-un mod fun. Trendul sticker bombing a aparut in Japonia si a originat in randul pilotilor de drift care aveau nevoie de o solutie rapida si ieftina prin care sa acopere loviturile sau zgarieturile pe care masinile lor le capatau atunci cand greseau un viraj. Sticker bombingul este un procedeu simplu de personalizare a masinii. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti in locul pe care vrei sa improspatezi multe stickere in forme cat mai tari.
Desigur, poti opta pentru o varianta mult mai usoara si sa alegi un sticker auto cu model bombing dintr-o singura bucata de material. Astfel, scapi de toata migala lipirii stickerelor individual si iti va fi mult mai usor sa scapi de toata treaba rapid.
Desi masinilor japoneze le sta cel mai bine cu sticker bombing, poti folosi aceasta varianta si pe alte modele, fara nicio problema. Ii vei oferi masinii tale un stil tineresc si unic intr-un mod foarte usor.
Pe langa autocolantele sticker bombing, poti chiar sa pui si diferite mesaje pe masina ta. Fie ca vrei sa pui un text amuzant pe luneta din spate, sau ca iti doresti sa iti promovezi propriul brand pe autoturism, stickerele sau autocolantele sunt alegerea cea mai buna.

Acestea se pot monta usor, de tine sau de un specialist, sunt rezistente la intemperii precum ploaie sau zapada. Datorita materialului din care aceste stickere pentru autoturisme sunt concepute, nu va trebui sa iti faci griji ca se vor dezlipi sau deteriora prea curand. De asemenea, vopseaua ta va fi protejata si vei putea chiar sa maschezi acele defecte care te-ar costa mult mai mult sa le repari.
Poti ascunde foarte usor o zgarietura adanca prin intermediul unui set de autocolante auto. Desi montarea poate fi facuta si de tine, este de recomandat sa apelezi la serviciile unor profesionisti pentru ca autocolantele sa fie lipite corect si fara prea multe imperfectiuni. Daca esti in cautare de specialisti care sa fie de-a dreptul versati in montare de stickere pentru autoturisme atunci putem sa iti recomandam firma Colantari Design din Bucuresti. Cu o vasta experienta in spate si preturi raportate la piata din Romania, poti fi sigur ca acestia vor avea grija de masina ta si vor monta autocolante fara nicio problema.

Pe langa sticker bombing, ei pot sa reimprospateze si interiorul masinii tale iubite si chiar sa o colanteze complet daca te-ai hotarat sa ii schimbi culoarea. Experienta lor le permite sa iti poata oferi sfaturi competente si sa iti recomande cele mai bune folii autocolante pentru tipul tau de vehicul si pentru ceea ce iti doresti sa faci cu el. De asemenea ei fac si autocolante cu text la comanda, ceea ce inseamna ca daca vrei ca pe masina ta sa apara un text personalizat, tot ce va trebui sa faci este sa le spui ce ai nevoie si ei se vor ocupa de restul.
Gratie Colantari Design, acum lipirea de stickere pentru autoturisme pe vehiculul tau este mult mai usoara si sigura. Viziteaza linistit atelierul lor si ei se vor ocupa de restul. Nu exista nimic mai usor decat sa lucrezi cu ei gratie promptitudinii si experientei de care au dat dovada intotdeauna. Reimprospateaza exteriorul sau interiorul masinii tale rapid, alege Colantari Design.



Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list