Recomandare - supliment alimentar pentru alaptare

Fiecare femeie care isi doreste sa ramana insarcinata trebuie sa se pregateasca cu atentie pentru perioada care urmeaza, inca dinainte de concepere, pentru ca organismul sa se poata adapta la noile conditii. Bineinteles, trebuie adoptat un stil de viata cat mai sanatos, care sa includa multe fructe si legume, dar si alimente ce contin toti nutrientii necesari pe perioada sarcinii si alaptarii, insa acestea nu sunt suficiente motiv pentru care se poate apela la un supliment alimentar pentru sarcina și alaptare – Femibion 2.  Acesta devine cel mai bun prieten al mamicilor, oferind produsele necesare, dar si cele mai bune sfaturi, alaturi de informatii pretioase.

Importanta alaptarii
Alaptarea este o perioada foarte importanta, in care orice mamica trebuie sa acorde o atentie sporita dietei, iar cele trei mese obisnuite ale zilei trebuie sa fie bogate, insa este ideal sa nu fie omise nici gustarile dintre mese, iar fiecare dintre acestea ar trebui sa aduca proportii importante de proteine, carbohidrati, vitamine, minerale si nutrienti. Bineinteles, nevoile difera de la un caz la altul, in functie de cativa factori, precum greutatea anterioara sarcinii, activitatile desfasurate sau numarul copiilor nascuti, astfel ca se recomanda apelarea la un nutritionist, care sa alcatuiasca cele mai potrivite meniuri pentru fiecare mamica in parte. De asemenea, pe perioada alaptarii orice mama are nevoie de 300 de calorii suplimentare, astfel incat sanatatea sa nu fie afectata, dar pe langa numarul mai mare de calorii necesar, cresc si nevoile hidratarii, pentru ca lactatia sa fie ideala.

Apeleaza la Femibion
Un supliment alimentar alaptare de la Femibion este recomandat in toate cazurile, pentru ca acestea furnizeaza direct toate elementele benefice ale mancarii, insa este important de stiut ca acestea nu au rolul de a inlocui o masa, ci doar le completeaza, iar administrarea lor trebuie sa se faca dupa un plan bine alcatuit impreuna cu medicul.

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list