Cum să prepari bulgurul, mâncarea turcească după care toată lumea este înnebunită
Ingrediente:150 g bulgur200 ml supa de pui/legume3 linguri ulei de masline1 ceapa rosie1 ardei gras rosu1 morcov3-4 catei de usturoi1 lingurita cumin macinat1 lingura pasta de tomatesare si piperCât griș se pune la 2 ouă, pentru a pregăti cele mai pufoase găluște. Sfaturi și trucuri pentru o textură perfectă
de pe realitatea.net
Sent via IFTTT
Mod de preparare:Incepe prin a toca marunt ceapa, iar morcovul si ardeiul cubulete. Intr-un vas incapator pune uleiul la incins, adauga ceapa, ardeiul si morcovul si caleste-le. Adauga apoi pasta de tomate, usturoiul pisat, cuminul, sarea si piperul. Pune bulgurul, amesteca si toarna supa de pui. Lasa totul sa fiarba la foc mare pentru aproximativ 15 minute sau pana cand bulgurul este inmuiat si lichidul a scazut. Lasa mancarea de bulgur cu legume sa se odihneasca pentru cateva minute si apoi poti servi cu putin patrunjel tocat deasupra.
Cum să gătești dovleceii. Rețeta unei garnituri savuroase. Se prepară repede și poate fi consumată și ca aperitivde pe realitatea.net
Sent via IFTTT
Niciun comentariu