Rețeta perfectă de clătite a lui chef Florin Dumitrescu. Doar bucătarii francezi le prepară așa. Ce nu recomandă să punem în aluat?

Rețeta perfectă de clătite a lui chef Florin Dumitrescu. Doar francezii gătesc așa

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care este secretul pentru a face cele mai bune clătite. Acesta a prezentat pas cu pas ce trebuie să facem pentru a obține cel mai special desert datorită căruia cei apropiați vor rămâne impresionați.

„Rețeta perfectă de clătite pentru mine conține 200 de grame de făină, un ou și undeva în jur de 400-450 ml de lapte. Trebuie bătut bine, să nu fie nici prea groasă, nici prea subțire. Nu vă recomand să puneți zahăr în aluat pentru că se va carameliza în tigaie din cauza temperaturii și nu veți putea întoarce foaia de clătită. Aveți încredere în mine, e mai bine fără zahăr".

Citește continuarea aici.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list