Book of Ra Deluxe, jocul popular care i-a cucerit pe jucatorii din intreaga lume

In topul celor mai jucate tipuri de jocuri de noroc slots din lume, Book of Ra Deluxe este un joc de noroc online care are in spate si o poveste. Povestea e foarte importanta in lumea jocurilor de noroc online de tip slots. Pentru ca sunt repetitive jocurile de noroc slots au nevoie de ceva in plus ca sa tina jucatorii „lipiti” de ecrane si atenti la ce se intampla in joc. Cu o poveste buna, cu grafica excelenta si sunete care sa fie interesante jocurile de noroc de tip slots vor cuceri cu siguranta jucatori amatori si profesionisti si vor aduce venituri substantiale de ambele parti, producatori si jucatori. Spre deosebire de majoritatea jocurilor slots, care au niste simboluri si cam atat, Book of Ra Delux te poarta din start intr-o alta lume, misteriosul Egipt Antic. La mai mult de un deceniu de la lansare jocul continua sa isi revendice popularitatea, are rotiri gratuite, are functie de Gamble, grafica imbunatatita si sunete speciale pentru a garanta o sesiune de joc speciala.
Fiecare jucator care intra in lumea fantastica a Egiptului Antic va avea ca misiune gasirea unei carti care va aduce castiguri foarte bune proprietarului. Sunt cinci roti care se invartesc pentru a alinia simbolurile deosebite, avem Wild Spins, bonusuri, simboluri Scatter, pariurile maxime si minime sunt de 0.02 euro si 5 euro per linie, de unde si versatilitatea jocului. Sunt de doua ori mai multi multiplicatori si un RTP de 95%, deci sansele de castig sunt destul de mari, pana la 9 linii de plata care pot sa apara si sa fie active in joc. Se poate paria pe 1-9 linii, se alege usor suma de pariat in Book of Ra Deluxe, pe care il puteti juca si pe slotscalendar.ro, e foarte simplu de jucat, se apasa pe Start si jocul a pornit.
Printre simbolurile care populeaza Book of Ra Deluxe de pe slotscalendar.ro se numara exploratori, faraoni, scarabeu, Book of Ra, literele A, Q, J si numarul 10, depinde de varianta jocului. Simbolul Wild este de fapt Book of Ra si inlocuieste orice simbol de pe toate rotile care se invartesc, Scatter te ajuta sa atingi doua sau mai multe simboluri Book of Ra cu orice combinatie odata ce s-a oprit invartirea. Se multimplica si castigurile cu Scatter, 200x pentru cinci, 20x pentru patru, 2x pentru trei simboluri. Rotirile gratuite apar cand sunt 3,4,5 simboluri Scatter pe linii, 10 jocuri gratuite cu bonusuri random sunt posibile si activate. La trei simboluri bonus avem jocul bonus, cartile trebuie sa fie in liniile de castig.
Book of Ra Deluxe este unul din putinele jocuri pe care le poti juca fara sa te plictisesti, te ajuta muzica orientala si simbolurile 2D foarte interesante, dar si povestea si provocarile pe care le ai in timpul jocurilor. Cu Book of Ra nu numai ca nu te plictisesti, dar inveti si cate ceva despre Egiptul Antic, simbolistica este legata de lumea Egiptului, ai sansa sa iti imbogatesti si cultura generala pentru a avea ce discuta cu prietenii care sunt pasionati de aceeasi perioada din istorie.
Grafica imbunatatita si disponibilitatea pe orice fel de dispozitive, chiar si pe telefon, transforma jocul Book of Ra intr-unul pe care iti doresti sa il joci in continuare pe masura ce ai din ce in ce mai multa experienta cu el.
Nu ai cum sa nu il indragesti de la primul spin, jocul de noroc de tip slots este foarte interesant, are culori placute, creeaza o atmosfera perfecta pentru orice jucator, de orice varsta, cu fiecare rotire esti mai aproape de dezlegarea misterului si de bonusuri si premii pe masura. Intra pe Slotscalendar si joaca noul Book of Ra Deluxe pentru a te convinge de toate aceste avantaje pe care ti le ofera jocul.

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list