De ce sa cautati oferte pentru Alanya 2018!

Una dintre cele mai importante regiuni culturale si istorice ale Turciei, Alanya este o destinatie perfecta pentru cei care doresc sa se bucure din plin de cultura statului fost-otoman.
Din punct de vedere istoric, Alanya a fost una dintre cele mai importante fortarete pentru civilizatiile antice. Bizantini, Selcuki, Romani,  toti s-au folosit de locatia geografica perfecta a Alaniei pentru a-si dezvolta centre militare. Istoria acestei statiuni turistice povesteste si despre pirati care isi desfasurau activitatile nelegiuite din portul Alaniei inca de pe vremea romanilor. In momentul in care marele general Marcus Antonius s-a casatorit cu celebra regina a Egiptului, Cleopatra, acesta i-a facut cadou Alanya. Importanta istorica si culturala a acestei statiuni este enorma, daca sunteti pasionati de aceste aspecte atunci este clar ca trebuie sa optati pentru o oferta Alanya 2018!
Ca si obiective turistice, puteti sa va plimbati prin Citadela orasului. Aceasta a fost construita de Selcuki in secolul al 13-lea aceasta a fost inscrisa pe lista UNESCO a monumentelor istorice protejate. Citadela va va transporta in timp, in vremuri de mult apuse si veti putea fi martori la o parte importanta a istoriei turcesti.
Gazda a foarte multe evenimente culturale, atat in aer liber cat si in teatre extraordinar de frumoase, Alanya va delecta gusturile celor care sunt pasionati de teatru, arta, sau muzica clasica. Alanya, spre deosebire de Kusadasi este o statiune care impune un ritm mai lent si relaxat. Cu toate acestea, daca vreti si un pic de adrenalina atunci puteti opta pentru un tur organizat pana in Muntii Taurus. Odata ajunsi acolo puteti sa descoperiti un traseu montan care sa ajute sa va relaxati si sa explorati minunatiile Turciei sau chiar sa inchiriati un caiac si sa va distrati pe raul care curge in Canionul Verde.
Alanya 2018 este o destinatie perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta linistita, plina de cultura, dar si cu un gram de aventura si adrenalina!

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list