Smartwatch de dama

Chiar daca gadgeturile au fost de cele mai multe ori o pasiune a barbatilor, nici unei femei nu trebuie sa ii lipseasca din colectie un smartwatch, intrucat aceste dispozitive pot fi utile in nenumarate situati, iar preturile lor sunt foarte accesibile.

Mai usor de vorbit
In functie de model, un smartwatch dama poate încorpora mai multe functii, insa cele mai multe le aduc pe cele de baza, astfel, ca prin simpla conexiune a telefonului cu ceasul prin Bluetooth este mult mai usor sa fie initiat sau preluat un apel, direct de la incheietura mainii. Acest lucru este ideal in mai multe situatii, de exemplu la volan, dar si atunci cand mainile sunt ocupate. Totodata, pot fi citite mesajele primite si notificarile venite de pe retelele de socializare, de la Facebook, pana la Twitter sau Instagram, totul intr-un mod foarte discret.

Ideal pentru sportivi
Si femeile pasionate de sport se pot baza pe un ceas inteligent, intrucat acestea sunt ideale pentru monitorizarea si imbunatatirea activitatii. Asadar, nu lipseste pedometrul, cronometrul, barometrul sau termometrul corporal, insa o alta functie utila este cea de monitorizare a somnului, intrucat odihna este esentiala pentru fiecare dintre noi.

Usor de folosit
In plus, orice smartwatch dama este foarte usor de folosit, intrucat toate functiile sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil, a carui dimensiune difera de la un model la altul. Capacitatea medie a bateriei este de 400 mAh, ceea ce asigura o autonomie de pana la 3, 4 zile, in functie de intensitatea cu care dispozitivele sunt folosite, iar incarcarea completa se face in cel mult 3 ore.

Comanda acum
In magazine se gasesc foarte multe modele, insa pentru ca alegerea sa fie mai simpla, oricine poate apela la iUni, unde activitatea se desfasoara online. Preturile sunt foarte prietenoase, insa se asigura si transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Totusi, clientii au si posibilitatea de a merge in showroom-ul din Bucuresti pentru a testa dispozitivele, astfel incat sa fie convinsi ca vor lua cea mai buna decizie si sa fie mult mai simplu sa se orienteze catre cel mai grozav model.

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list