Ce crezi, ca aici suntem in Romania?”

De luni sunt in concediu medical. Nimic serios. Un virus care ma cam chinuie fara prea mult succes. Doctorul insa mi-a prescris concediu pana astazi inclusiv. Luni  imi era atat de rau incat nu ma puteam concentra si nu mi-am putut indeplini sarcinile la serviciu. Seful meu a sunat-o pe colega mea rapid, a chemat-o de acasa. (Era in concediu…) Aceasta a aparut in 2 ore, am plecat la doctor si apoi am ajuns acasa profund recunoscatoare atat colegei cat si sefului.

Astazi am sunat din nou la birou ca sa anunt ca vin maine stiind ca si colega mea are programare la doctor, sa o anunt ca se poate duce linistita… Cand sun, surpriza! Ma cearta draga mea colega si imi transmite raspicat ca nu am ce cauta la lucru. Sa stau calma acasa, ca ea si-a amanat programarea si ca eu nu ma refac daca nu stau si maine acasa… Am ramas fara cuvinte. I-am explicat ca ma simt mult mai bine, ca pot veni si ca ea se poate duce linistita la treburile ei. M-a amenintat ca merge la seful nostru si ma contacteaza de la el din birou pentru a-mi explica impreuna de ce trebuie sa stau si maine acasa.

Zis si facut. In 5 minute primesc telefon de la seful meu, care imi spune clar si hotarat ca imi face reclamatie scrisa :) daca ma duc maine la serviciu. Mi-a transmis urmatoarele: ” Mara, noi nu avem aici nevoie de oameni care sunt pe jumatate vindecati, stai si maine acasa, te refaci complet si vii luni apta de munca. Ce crezi ca aici suntem in Romania?? Si oricum, ce doctor e ala care iti da concediu medical pana joi inclusiv? Macar pana vineri trebuia sa-ti dea…Insanatosire grabnica iti doresc! Ne vedem luni!”

Eu voiam doar sa anunt ca vin maine la serviciu…

Update, 14. 10.11: am fost la doctor si am primit automat prelungirea concediului medical cu o zi. :) Si nu i-am dat nici macar un pachet de cafea asistentei care mi-a inmanat hartiuta in 2 minute. Cred ca daca o faceam, nu mai calcam in acel cabinet vreodata :) .

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list